E-paper displays

Halte van de toekomst / Realtime halte-informatie

Samen met partners in het openbaar vervoer werkt FIS aan een innovatieve halte. Centraal in deze halte van de toekomst staat de realtime reizigersinformatie met E-paper.

FIS introduceert op de Nederlandse markt: dé internationaal beproefde, innovatieve en duurzame manier om reizigers optimaal te informeren met realtime informatie over aankomsttijden, omleidingen en tijdelijke maatregelen. Aangevuld met vertrekstaten,
het weer en evenementen of belangrijke gebeurtenissen. Op een paal of geïntegreerd in de abri.

Aansturing van de software vindt plaats vanuit het datacentrum van FIS. Daar heeft u geen omkijken naar. 

Overal actuele halte-informatie

Op zoek naar een toekomstbestendige real time oplossing voor uw haltes? 
Maak kennis met E-paper programma van FIS: Halte display op zonne-energie. Het E-paper programma kent niet alleen diverse displays maar ook een vitrine met daarin geïntegreerd E-paper en de mobiele haltepaal. Allemaal gericht op het leveren van real time reizigersinformatie op maat van de locatie en de situatie. Kijk ook: Arriva plaatst duurzame e-papers op de groene lijn.

Stand alone 13,3" displays

Robuuste IP65 volledig op zichzelf staande draadloze, zonne-energie aangedreven e-paper displays worden geleverd in een aluminium behuizing met gehard glas, ontworpen voor eenvoudige installatie op een paal of abri. Alle schermen zijn beschikbaar met verlichting, interactieve functies en tekst-naar-spraakmodules.

Single

Double

Triple

Open frame displays

Robuuste IP65 open frame e-paper displays zijn zo ontworpen dat ze optimale flexibiliteit bieden voor installatie op het eigen straatmeubilair.

23" display

32" display

42" display

Toekomstgerichte halteinformatie, altijd up-to-date

Mobiele paal met E-paper voor tijdelijke maatregelen

FIS heeft het E-paper programma uitgebreid met een mobiele paal voor tijdelijke maatregelen. Deze mobiele paal vereist geen grondwerk en is dus zeer flexibel in te zetten.

FIS ontzorgt de vervoerder volledig. Zo plaatsten en verwijderen we de mobiele paal voor tijdelijke maatregelen op afroep en voorzien deze uiteraard van de gewenste informatie vanuit ons content management systeem.